Home > Where to stay
Dogloghomes
DogWalkTrail The Good Life

ACCOMODATIES

DogLogHomes

Je rijdt door het mooie Salzachtal, in een klein dorpje verlaat je de Bundesstrasse en rijd je langzaam maar zeker iets hoger de berg op.

De weg wordt onverhard en het uitzicht wordt mooier. Door het groen heen zie je de sfeervolle blokhut al opdoemen.

Het grind knerpt onder de wielen van de auto als je het parkeerplaatsje oprijdt. Je stapt uit en je ziet, ruikt en voelt de natuur. De hond stapt ook uit de auto, rekt zich uit, kwispelt en dartelt blij om je heen.

Je loopt naar de voordeur en vol verwachting duw je de deurklink naar beneden: de houtgeur komt je tegemoet als je over de drempel stapt…

Je komt binnen in een echte blokhut sfeer met een grote eettafel, een lekkere luie bank, oude krakende fauteuils en natuurlijk een houtkachel. Ook is er een gezellige keuken met alles wat je maar nodig hebt. De bedden op de slaapkamers zijn opgemaakt in landelijke sfeer en in de badkamers liggen de handdoeken klaar voor gebruik na een heerlijke douche. Er staat zelfs een lekker flesje wijn klaar om van te genieten bij het houtvuur.

De hond heeft zijn heerlijke bedje al snel gevonden en snuffelt eerst nieuwsgierig rond in het nieuwe domein. Via de terrasdeur loopt hij zo het omheinde terras op om daar het eigen afgezette terrein te ontdekken.

Je voelt je direct thuis in deze relaxte sfeervolle blokhut, die van alle gemakken is voorzien. Met een tevreden gevoel denk je aan wat je deze week allemaal gaat ondernemen.

DogWalkTrail The Good Life
DogWalkTrail The Good Life

THE LOGCABIN

2-3 pers., max 3 honden

(meer in overleg)

THE LODGE

7-8 pers., max. 4 honden

(meer in overleg)

DogWalkTrail The Good Life
Prints
Prints

Je logeert in één van onze nu al bestaande DogLogHomes en als alles volgens plan gaat, kun je vanaf eind 2017/begin 2018 ook terecht in de nieuw te bouwen DogLogHomes.

De blokhutten zijn er voor 1 tot maximaal 8 personen. Ieder huis is gemaakt van echte massieve stammen en ook in de inrichting is voornamelijk hout gebruikt. Kortom… puur natuur blokhutten!

Vanzelfsprekend zijn de blokhutten van alle moderne gemakken voorzien:

  • 1 of meerdere slaapkamers;
  • Badkamer (met douche/wc);
  • Keuken (kookplaat/afwasmachine/koelvries combinatie/senseo/waterkoker/oven/magnetron);
  • Woonkamer (TV/DVD/Stereo)
  • Gratis WiFi.

Iedere blokhut is volledig hondvriendelijk qua meubels en voorzien van voer- en drinkbakken, hondenmanden en hondenkleden. Het terras is volledig omheind en daarnaast heeft elke blokhut ook nog een klein tuintje. Op het terrein is er een gemeenschappelijke uitlaat plaats.

Je kunt kiezen uit de twee nu al bestaande DogLogHomes:

  • The LogCabin voor 2-3 personen (3e bed aanwezig) en maximaal 3 honden (meer in overleg).
  • The Lodge voor 7-8 personen en maximaal 4 honden (meer in overleg).

We streven ernaar om eind 2018 klaar te zijn met de bouw van de 2 nieuwe mountain chalets. In september zal er worden gestart met de bouw. Tot die tijd kunnen jullie ons mailen voor andere mogelijkheden.

DogWalkTrail The Good Life

MOUNTAINCHALETS

4-6 pers., max. 2 honden

(Geldt voor beide chalets)

Mountain Chalets

BODHI’S ALPENGLUCK

4 personen

max. 2 honden

Bodhi AlpenGluck
DogWalkTrail The Good Life

UTAH’S MOUNTAIN

4 tot evt. 6 personen

max. 4 honden

Utahs Mountain
DogWalkTrail The Good Life
Ⓒ 2016 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers