Home > Where to stay > The Lodge
The Lodge
DogWalkTrail The Good Life

DE LODGE

7-8 pers., max. 4 honden

(meer in overleg)

Het grote huis, genaamd de “Lodge” is geschikt voor 7-8 personen en maximaal 4 honden (meer in overleg). In de Lodge vind je op de benedenverdieping een zitgedeelte, open keuken met eettafel, en 2 slaapkamers beide met een eigen badkamer. De beide slaapkamers hebben beide ook nog een aparte bovenverdieping in de vorm van een vide. De Lodge is ingericht in een landelijke (Country Lodge) stijl en ademt een rustieke sfeer uit.

Het zitgedeelte heeft een comfortabele bank met een kleine aangebouwde hondenmand en 2 gemakkelijke fauteuils en nog een ruime hondenmand. In het zitgedeelte bevindt zich tevens de tv en dvd speler en stereo-installatie, allemaal rondom een gezellige houtkachel. De eettafel geeft plaats aan maximaal 8 personen. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met 4-pits kookplaat, oven, magnetron, afwasmachine, senseo en filterkoffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met grote vriezer.

De slaapkamers hebben beiden een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. In één van de slaapkamers bevindt zich een zeer groot hondenbed en is er de mogelijkheid gebruik te maken van de bench.

De Lodge beschikt over gratis wireless internet.

In beide slaapkamers is een vide (open verdieping) met daarop een 2-persoonsbed (1.80 meter breed). Op beide slaapkamers staat er bovendien beneden nog een extra 1 persoons bed. De trap naar de vide is voor sommige honden moeilijk toegankelijk. De honden bevinden zich ook hier echter ruimschoots binnen gehoorafstand als ze beneden zijn.

Beide slaapkamers hebben toegang tot het terras. Het terras is omheind door een 1.40 meter hoog hek en is ook toegankelijk vanuit de zitkamer.

Direct naast het terras is de toegang tot de gemeenschappelijke hondenuitlaatplek en toegang tot de afgezette speelplek langs de beek.

In de Lodge zijn in overleg meer dan 4 honden toegestaan. Roken is binnen niet toegestaan.

In de winter ligt er voldoende hout voor de houtkachel.

DogWalkTrail The Good Life

DogWalkTrail The Good Life
Ⓒ 2016 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers