Home > Where to stay > The LogCabin
LogCabin - Dogloghomes
DogWalkTrail The Good Life

DE LOGCABIN

2-3 pers., max 3 honden

(meer in overleg)

Het kleine huis genaamd de “Logcabin” is geschikt voor 2-3 personen en maximaal 3 honden (meer in overleg).

In de Logcabin bevindt zich op de benedenverdieping een zitgedeelte, een badkamer, een open keuken met eettafel en op de bovenverdieping is er een slaapkamer.

De Logcabin is ingericht in de stijl van de oude Amerikaanse blokhutten en ademt derhalve een sfeer uit van die oude Amerikaanse tijd.

Het zitgedeelte heeft een comfortabele bank en een gemakkelijke stoel. Aan het uiteinde van de bank is een ingebouwde bench gemaakt die opengeklapt kan worden zodat het een gezellig verstopt hondenhoekje is. In de huiskamer bevinden zich de tv en dvd speler en stereo-installatie, allemaal rondom een gezellige houtkachel.

De eettafel geeft plaats aan maximaal 4 personen. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met 4-pits kookplaat, oventje, magnetron, afwasmachine, senseo en filterkoffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak.

De Logcabin beschikt over gratis wireless internet.

Er is een kleine kast met een verzameling boeken om te lezen. Als je een boek niet uit hebt kun je het mee naar huis nemen. Misschien heb je zelf nog boeken thuis die je in de kast wilt neerzetten. Zo creëren we onze eigen DogWalkTrail bibliotheek.

De slaapkamer is op de bovenverdieping met een 2-persoons bed (1.80 breed), en een 1-persoons bed met een uitschuifbaar deel wat gebruikt kan worden als opbergruimte. De zitbank beneden is tevens te gebruiken als een bed. De slaapkamer van de Logcabin bevindt zich direct bovenaan de trap. Deze trap is voor sommige honden moeilijk toegankelijk. De honden bevinden zich beneden echter ruimschoots binnen gehoorafstand.

Op de benedenverdieping is een badkamer met een douche, wastafel en toilet.

De Logcabin heeft een eigen afgesloten terras/veranda. Deze is 1.40 hoog en er is een klein tuintje links en rechts. Deze geeft toegang naar de hondenspeelplek langs de beek.

In de Logcabin zijn in overleg meer dan 3 honden toegestaan.

Bij de Logcabin ligt in de winter voldoende hout voor de houtkachel.

DogWalkTrail The Good Life

DogWalkTrail The Good Life
Ⓒ 2016 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers