Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $tag is implicitly treated as a required parameter in /home/lifeisgood/public_html/wp-content/plugins/ishyoboy-boldial-assets/ishyoboy-shortcodes/ishyoboy-shortcodes.php on line 234
Dogwalktrail The Good Life - Dog trails
Home > Dog Trails
DogWalkTrail The Good Life
Wooden-Sign

DOG TRAILS

Tijdens deze week gaan we de bergen in om te genieten van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft. In het programma zitten 4 dagen intens genieten van DogWalkTrail The Good Life in de vorm van prachtige wandelingen met heerlijke lunch en tot slot een heerlijk avondje eten en een borrelhapje voor bij het houtvuur.

De wandelingen zijn volledig afgestemd op het kunnen en de wensen van de groep. Blauwe wandeling om mee te starten en het niveau te beoordelen, om daarna drie dagen hogerop te gaan genieten van de natuur. Daarnaast is er nog een laatste uitgeschreven wandeling om zelfstandig op stap te gaan.

In de winter zullen we wandelen op de winter wandelwegen en gaan we op Dog Trails met sneeuwschoenen om de pure stilte op te zoeken waarbij we dwars door de bossen gaan en over weidse, besneeuwde vlaktes.

DogWalkTrail The Good Life
Prints

Niveau van de wandelingen

Bij blauwe wandelingen bedoelen we de wandelingen die voor iedereen (twee- of viervoeter, in goede gezondheid) prima te doen zijn. Bij veel van deze wandelingen zullen de honden lekker los kunnen op plekken waar het verantwoord is en we de ruimte hebben.

Met rode wandelingen bedoelen we de wandelingen waar we meer moeten stijgen en dalen maar welke nog steeds goed te doen zijn voor iemand die gezond is en die een normale conditie heeft. Wellicht zul je aan het einde van de dag voelen dat we actief bezig zijn geweest maar je zult zeker een tevreden en voldaan gevoel hebben. Tijdens rode wandelingen kan het zijn dat de honden aan de lijn moeten. Dit kan zijn omdat het terrein te gevaarlijk is voor rondrennende honden. Echter, omdat we in kleine groepjes lopen zal er ook tijdens veel rode wandelingen volop gelegenheid zijn om honden die elkaar goed kennen, lekker los te laten lopen.

Zwarte wandelingen zijn wandelingen voor mensen en honden die een goede conditie hebben en die al eens een rode wandeling in de bergen hebben gedaan. Vaak komen we hier op de meer uitdagende paadjes met behoorlijk stijgen en dalen. We maken dus behoorlijk wat hoogtemeters. Tijdens de zwarte wandelingen lopen de honden voor hun eigen veiligheid èn de veiligheid van de baas in principe altijd aan de lijn. Eventueel kan het zijn dat de honden tijdens het in- of uitlopen van de route nog een stukje los kunnen. Dit is echter géén garantie.

Tip!

>> Wil je naast wandelen nog graag iets anders ondernemen? Kijk bij Extra Activities voor de mogelijkheden.

>> Ben je benieuwd waar we je mee naar toe kunnen nemen? Op de pagina Natural Wonders kun je alvast genieten van een voorproefje.

 

DogWalkTrail The Good Life

We wish you happy dog trails!

DogWalkTrail The Good Life
Since 2000 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers