Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $tag is implicitly treated as a required parameter in /home/lifeisgood/public_html/wp-content/plugins/ishyoboy-boldial-assets/ishyoboy-shortcodes/ishyoboy-shortcodes.php on line 234
Dogwalktrail The Good Life - Who We Are
Home > The Good Life in Oostenrijk
Who we are Header
Illustratie
DogWalkTrail The Good Life

THE GOOD LIFE IN OOSTENRIJK

Bianca en François zijn de initiatiefnemers van DogWalkTrail The Good Life. Zij zijn de eigenaren van het bedrijf DogWalkTrail en sinds 2010 van de DogLogHomes en vanaf 2018 de eigenaren van de DogMountainInn. DogWalkTrail organiseert sinds 2000 actieve vakanties voor baas en hond en ze vonden het tijd voor een nieuw programma. Met The Good Life in Oostenrijk bezorgen zij u in een kleiner gezelschap een nog intensievere beleving van de bergen samen met uw hond.

In 2000 heeft Bianca DogWalkTrail opgezet. Met de hulp van Opvoedinstituut De Roedel en de buitensportbedrijven PBO en Ami Outdoor lukte het om een goed plan op te zetten om op een veilige en verantwoorde manier actieve vakanties voor bazen en honden te gaan organiseren. Bianca is net als François opgeleid als buitensport instructeur. Beiden hebben zij voor dat werk onder andere wild water kanocursussen gevolgd en klim- en abseil touwtechnieken geleerd.

Zowel Bianca als Francois heeft de opleiding tot skileraar gevolgd en ze hebben allebei een aantal jaren in de Alpen gewerkt als skileraar. Daarnaast hebben zij, om iedereen veilig door de bergen te laten wandelen, verschillende opleidingen gevolgd bij de de Salzburger Bergwanderführer Verein en de VAVÖ. Zowel Bianca als François is gecertificeerd voor EHBO buitensport met specialisatie bergsport en daarnaast voor EHBO voor dieren. Regelmatig worden er voor al deze kwalificaties vervolg cursussen en/of workshops gevolgd.

The Good Life in Oostenrijk
DogWalkTrail The Good Life
Who we are

Sinds het jaar 2000 is de kennis van hondengedrag fors toegenomen. Uiteraard door enorm veel praktijkervaring maar zeker ook door ontelbare opleidingen. In eerste instantie begonnen we met het eerste deel van de Roedeltraining. Een opleiding die speciaal gericht was op het goed laten verlopen van de DogWalkTrail vakanties. In 2010 volgde de opleiding van Jan Fennel tot Dog Listener, alsmede verschillende seminars en workshops. Denk hierbij aan onder andere: Ian Dunbar, Karen Overall, Susan Friedman, TTouch van Linda Tellington Jones, voeding en zorg voor honden van dierenarts Erwin van Gijtenbeek, Turid Rugaas, Roger Abrantes, Konrad Lorenz, Miklosi. Een bezoek aan het wolvencentrum in Ernstbrunn staat nu op de planning.

Zowel Bianca als Francois hebben veel gereisd over de hele wereld. Bianca als stewardess, François als reisleider/buitensport instructeur waarbij hij vele bergtoppen heeft beklommen en gletsjer tochten heeft begeleid.

Voor hen beiden was een persoonlijke mijlpaal de gezamenlijke beklimming van de Grossglockner. Bij deze beklimming werd het maar weer eens en voor altijd duidelijk hoe ongelooflijk klein wij zijn en hoe krachtig, sterk en bijzonder indrukwekkend de bergwereld is. Nog meer dan ooit tevoren wilden Bianca en François hierna met The Good Life in Oostenrijk de mensen daar van laten genieten, op een veilige en verantwoorde manier.

Hun privéleven bestaat uit een prachtig gezin met 2 kinderen: Nuka en Levi en hun 2 Alaskan Malamutes: Tikaani en Sesi en binnenkort…???

DogWalkTrail The Good Life
The Good Life in Oostenrijk
Since 2000 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers