Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $tag is implicitly treated as a required parameter in /home/lifeisgood/public_html/wp-content/plugins/ishyoboy-boldial-assets/ishyoboy-shortcodes/ishyoboy-shortcodes.php on line 234
Dogwalktrail The Good Life - Extra Activities
Home > Dog Trails > Extra Activities
Extra activiteiten
DogWalkTrail The Good Life

EXTRA ACTIVITEITEN

(Los te boeken activiteiten met èn zonder hond)

Skis

Er zijn mogelijkheden tot extra activiteiten met èn zonder hond. Ter plaatse bespreken we wat de exacte prijs daarvoor is. De prijs hangt af van de hoeveelheid deelnemers, (honden) en welke activiteit.

DogWalkTrail The Good Life

Kanovaren, suppen of waterfietsen

 

Kanovaren, suppen of waterfietsen op de Zeller See. We maken een heerlijk relaxte tocht over het meer van Zell am See waarbij we de picknick mand met lekkernijen meenemen. We varen naar een park om daar dan te picknicken waarna we weer rustig terug peddelen terwijl we volop van de omgeving genieten.

Fun Activities
Fun activities

Boogschieten

 

Tijdens een wandeling waar de hond aan de lijn ook met ons mee mag, zullen we op zoek gaan naar onze targets. Deze zijn her en der verstopt. Er is ook de mogelijkheid om op een veld op een blazoen te schieten. In overleg kan er met boogschieten een leuke ochtend of middag of zelfs avond worden gevuld.

Fun Activities

Toerskiën met je hond

 

(Winter activiteit) We binden de tourski’s onder (met stijgvellen natuurlijk) en gaan via een pad omhoog lopen. Eenmaal aangekomen op het hoogste punt skien we dan met de hond aan een lange lijn of via korte stukjes los door de hopelijk verse laag sneeuw weer heerlijk naar beneden. Vooraf beoordelen we natuurlijk of de hond goed genoeg luistert zodat hij/zij geen gevaar is voor zichzelf en/of voor de baas of andere skiers tijdens de afdaling.

Fun Activities
Fun Activities

Oostenrijkse Pinzgauer avond

 

Een heerlijk Oostenrijks avondje waarbij we drie echte Oostenrijkse gerechten proeven in een gezellige hut waarbij we als extraatje lokale spelletjes kunnen doen en dat mag zelfs in een originele Oostenrijkse outfit…!

Bergwandelen met je hond

 

Een korte workshop inclusief een stuk theorie en oefeningen op een veld met nagebootste situaties. Daarna tijdens de week ga je een wandeling doen waarbij je de geleerde dingen in praktijk brengt. Deze wandeling is geheel aangepast aan het kunnen van de baas en de hond.

Het gaat erom dat je goed leert waar het om gaat als je met de hond gaat wandelen in de bergen. Vragen als: “Wat kom ik tegen voor obstakels?” “Wat moet mijn hond (ik) wel en vooral niet doen?” “Welk materiaal gebruik ik?” worden behandeld en nog veel meer.

Meer weten? Kijk op:

Bergwandelen met je hond

Doghike.nl

Bergwandelen met je hond
DogWalkTrail The Good Life

Op pad zonder de hond? Ook dat kan!

Canyoning

Zwemmen, klimmen, springen, abseilen door een kloof uitgesleten door de bovenloop van een rivier. Gekleed in wetsuit, zwemvest en helm trotseren we het Oostenrijkse bergwater. Deze activiteit wordt uitgevoerd door onze vrienden/collega’s van Frost Rafting en Canyoning.

Raften

Met boot met gids over de rivier de Salzach. Witte schuimkoppen, stroomversnellingen… volle actie in een prachtige natuur!

Skiën met gids

(Winter activiteit) Je gaat met een ervaren skigids op de piste mee naar verschillende gebieden. Hij of zij laat je de mooie plekken zien in diverse skigebieden in het Salzburger land. Keuze uit 2500 kilometers aan piste….

DogWalkTrail The Good Life
Since 2000 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers