Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $tag is implicitly treated as a required parameter in /home/lifeisgood/public_html/wp-content/plugins/ishyoboy-boldial-assets/ishyoboy-shortcodes/ishyoboy-shortcodes.php on line 234
Dogwalktrail The Good Life - About
Home > The Good Life
About DWT The Good Life

Great things happen when men, dogs and mountains meet…

DogWalkTrail The Good Life

Je rijdt door het mooie Salzachtal, in een klein dorpje verlaat je de Bundesstrasse en rijd je langzaam maar zeker iets hoger de berg op.

De weg wordt onverhard en het uitzicht wordt mooier. Door het groen heen zie je de sfeervolle blokhut al opdoemen.

Het grind knerpt onder de wielen van de auto als je het parkeerplaatsje oprijdt. Je stapt uit en je ziet, ruikt en voelt de natuur. De hond stapt ook uit de auto, rekt zich uit, kwispelt en dartelt blij om je heen.

Je loopt naar de voordeur en vol verwachting duw je de deurklink naar beneden: de houtgeur komt je tegemoet als je over de drempel stapt…

About-1
DogWalkTrail The Good Life
About Dogwalktrail The Good Life

Je komt binnen in een echte blokhut sfeer met een grote eettafel, een lekkere luie bank, oude krakende fauteuils en natuurlijk een houtkachel. Ook is er een gezellige keuken met alles wat je maar nodig hebt. De bedden op de slaapkamers zijn opgemaakt in landelijke sfeer en in de badkamers liggen de handdoeken klaar voor gebruik na een heerlijke douche. Er staat zelfs een lekker flesje wijn klaar om van te genieten bij het houtvuur.

De hond heeft zijn heerlijke bedje al snel gevonden en snuffelt eerst nieuwsgierig rond in het nieuwe domein. Via de terrasdeur loopt hij zo het omheinde terras op om daar het eigen afgezette terrein te ontdekken.

(We hebben inmiddels naast de blokhutten nu ook de mogelijkheid om te logeren in appartement Bodhi en appartement Utah)

DogWalkTrail The Good Life

Samen met je viervoeter en een ervaren gids ga je in een gezellig klein groepje op pad voor indrukwekkende wandelingen. Deze brengen je langs snelstromende bergbeekjes, over kleurrijke alpenweides, kleine paadjes over de rotsen en misschien staan jullie deze week wel met de pootjes en de voetjes op een gletsjer! De gids vertelt je ook waar je je hond met een gerust hart lekker los kunt laten rennen.

Tijdens de tocht genieten jullie van de meegebrachte lokale lekkernijen zoals heerlijke worstjes, kaasjes en broodjes, of van hele eenvoudige, eerlijke boerengerechten in een gezellige Oostenrijkse hut onderweg. Je wordt opgehaald door de gids dus je kunt volop genieten van de mooie omgeving tijdens de tocht ernaartoe.

Op de terugweg in de auto genieten we al na. Er klinkt muziek op de radio die precies bij je stemming past. Met een voldaan gevoel kijk je uit het raam naar het voorbij glijdende landschap. De hond laat met een tevreden zucht zijn kop op je been zakken.

About-3
DogWalkTrail The Good Life
About Dogwalktrail The Good Life

Eenmaal terug in je blokhut waar de hond moe en tevreden neerploft, geniet je van een lekker drankje en een borrelhapje om de eerste honger te stillen.

’s Avonds geniet je van lekker eten in de blokhut waarbij de kaas raclette, fondue of BBQ voor je is klaargezet. Deze is gevuld met lokale en zoveel mogelijk biologische ingrediënten en een lekkere Oostenrijkse wijn of een heerlijk pinzgau biertje of bronwater uit de Oostenrijkse Alpen.

Zo rijgen de dagen zich aaneen tot een aangename roes van heerlijk wandelen maar ook lekker relaxen, gezond en lekker eten en drinken en genieten van je hond.

En alsof dat niet genoeg is kun je ook nog eens lekker relaxen in de super de luxe Tauern Spa in Kaprun, raften bij Frost Outdoor of een dagje cultuur snuiven in de stad van Mozart: Salzburg. Als je dit wenst, kan de hond tussendoor door ons een keertje wordt uitgelaten.

DogWalkTrail The Good Life

Dit is DogWalkTrail The Good Life!

>> Voor losse dagen van de DogWalkTrail The Good Life KLIK hier <<

DogWalkTrail The Good Life
Since 2000 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers