Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $tag is implicitly treated as a required parameter in /home/lifeisgood/public_html/wp-content/plugins/ishyoboy-boldial-assets/ishyoboy-shortcodes/ishyoboy-shortcodes.php on line 234
Dogwalktrail The Good Life - What To Eat
Home > Food & Drinks
Food and Drink
DogWalkTrail The Good Life

HET MENU

Het menu

Wij heten jullie welkom met een lekker flesje lokale wijn of fris en heerlijke borrelhapjes en wat lekkers voor de hond. In de ochtend staat er een mandje met luxe afbakbroodjes klaar voor het ontbijt.

 

Lunchen doen we in een Oostenrijkse berghut of op een heerlijke alpenweide. Voor het avondeten genieten jullie van een overheerlijke BBQ, een fondue of we gaan uit eten waarbij jullie gerechten uit de Pinzgauer keuken zullen proeven.

 

Het menu voor een week op en top genieten!

Cheese
DogWalkTrail The Good Life
BBQ

Ook de inwendige mens zal deze week niets tekort komen. Daar zorgen wij wel voor! Het menu voor de DogWalkTrail The Good Life Experience hebben wij alvast voor jullie samengesteld.

Tijdens de wandelingen gaan we een paar keer lunchen in een echte Oostenrijkse berghut en we organiseren ook een gezellige Alpen picknick op één van de dagen.

Je gaat een avond genieten van puur en (h)eerlijk eten bij een restaurant in het dorp (drank voor eigen rekening).

Op verschillende avonden word je bij je eigen blokhut getrakteerd op lekker eten waarbij je kunt kiezen uit een kaas- of vleesfondue of Spatzels (Spätzle). Wij brengen al het eten naar de blokhut toe, dekken ook nog even de tafel en dan is het genieten maar. Uiteraard zal hier een flesje Oostenrijkse wijn of Alpen bronwater en een lekker nagerecht niet ontbreken. Op een andere avond heb je de keuze tussen een BBQ of gourmet.

Extra optionele activiteit:

De fijnproevers nemen we mee naar een lokaal restaurant en laten we kennismaken met de Pinzgauer keuken. (Pinzgau is de naam van onze streek). We proberen drie Oostenrijkse gerechten in een Oostenrijkse hut (drank voor eigen rekening). Voor de liefhebber is er nog Oostenrijkse Schnaps en de mogelijkheid om typische Oostenrijkse barspelletjes te doen. Extra kosten €30,00 p.p. Inclusief 1 drankje.

Het vlees en zuivel dat wij gebruiken is zoveel mogelijk biologisch en van lokale oorsprong. In de zomer is er in het naast gelegen dorpje Piesendorf een markt met biologische streekproducten waar deze ingrediënten deels vandaan komen.

DogWalkTrail The Good Life

Genieten op zijn Oostenrijks.

DogWalkTrail The Good Life
Since 2000 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers