Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $tag is implicitly treated as a required parameter in /home/lifeisgood/public_html/wp-content/plugins/ishyoboy-boldial-assets/ishyoboy-shortcodes/ishyoboy-shortcodes.php on line 234
Dogwalktrail The Good Life - Where To Stay
Home > Where to stay
Dogloghomes
DogWalkTrail The Good Life

ACCOMODATIES

DogLogHomes

Je rijdt door het mooie Salzachtal, in een klein dorpje verlaat je de Bundesstrasse en rijd je langzaam maar zeker iets hoger de berg op.

De weg wordt onverhard en het uitzicht wordt mooier. Door het groen heen zie je de sfeervolle blokhut al opdoemen.

Het grind knerpt onder de wielen van de auto als je het parkeerplaatsje oprijdt. Je stapt uit en je ziet, ruikt en voelt de natuur. De hond stapt ook uit de auto, rekt zich uit, kwispelt en dartelt blij om je heen.

Je loopt naar de voordeur en vol verwachting duw je de deurklink naar beneden: de houtgeur komt je tegemoet als je over de drempel stapt…

Je komt binnen in een echte blokhut sfeer met een grote eettafel, een lekkere luie bank, oude krakende fauteuils en natuurlijk een houtkachel. Ook is er een gezellige keuken met alles wat je maar nodig hebt. De bedden op de slaapkamers zijn opgemaakt in landelijke sfeer en in de badkamers liggen de handdoeken klaar voor gebruik na een heerlijke douche. Er staat zelfs een lekker flesje wijn klaar om van te genieten bij het houtvuur.

De hond heeft zijn heerlijke bedje al snel gevonden en snuffelt eerst nieuwsgierig rond in het nieuwe domein. Via de terrasdeur loopt hij zo het omheinde terras op om daar het eigen afgezette terrein te ontdekken.

Je voelt je direct thuis in deze relaxte sfeervolle blokhut, die van alle gemakken is voorzien. Met een tevreden gevoel denk je aan wat je deze week allemaal gaat ondernemen.

DogWalkTrail The Good Life

MOUNTAINCHALETS

4-6 pers., elk aantal honden is in overleg welkom.

(Geldt voor beide chalets)

BODHI’S ALPENGLUCK

4 personen

max. 2 honden

DogWalkTrail The Good Life

UTAH’S MOUNTAIN

4 tot evt. 6 personen

max. 4 honden

Utahs Mountain
DogWalkTrail The Good Life
Since 2000 DOGWALKTRAIL | Voorwaarden | Privacy Statement | Website gemaakt door Pink Sneakers